Χρηματοδότηση

 

 

Η Omikron αναλαμβάνει πλήρως την χρηματοδότηση του έργου ή των υπηρεσιών, ώστε αποκτήσετε σήμερα αυτό που ονειρεύεστε.

 

 

Έως 100% τραπεζική χρηματοδότηση για την υλοποίηση Υπηρεσιών Μηχανικού

 

 

Στεγαστικά / Επισκευαστικά δάνεια έως 100% χρηματοδότηση

 

Για εσάς που χρειάζεστε τη στήριξη στεγαστικού δανείου έως 100 % Χρηματοδότηση  η Omikron είναι δίπλα σας και σε αυτό το στάδιο. Σε συνεργασία με  καταρτισμένους οικονομολόγους με πολυετή εμπειρία στον τραπεζικό χώρο, σας προσφέρουν τα υψηλότερα επίπεδα διαμεσολάβησης, εντελώς Δωρεάν, χωρίς την παραμικρή οικονομική επιβάρυνση σε οποιοδήποτε στάδιο της δανειοδότησης.

 

Το δάνειο κατοικίας είναι εργαλείο ή απαραίτητη προϋπόθεση για την υλοποίηση του νέου σας έργου, οι χρηματοοικονομικοί σύμβουλοι της Omikron θα φροντίσουν να συγκεντρώσουν τα κατάλληλα δικαιολογητικά, και να σας δώσουν ακριβώς αυτό που εξυπηρετεί καλύτερα ανάγκες σας.

 

Η εταιρεία μας μέσα από απόλυτα διαφανείς και αδειοδοτημένες από το κράτος συνεργασίες σας προσφέρει τον πλήρη έλεγχο της πορείας του δανειοδοτικού σας φακέλου χωρίς κρυφά κόστη και χρεώσεις, όπως ακριβώς ορίζει η νομοθεσία.

 

Έπειτα σας ενημερώνουν για τα επιτόκια που υπάρχουν σήμερα στις συστημικές τράπεζες της χώρας και εσείς αποφασίζετε προς ποια θα καταθέσετε τον φάκελο δανειοδότησης. Υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις αναλόγως το οικονομικό προφίλ του πελάτη αλλά και την τελική εμπορική αξία του ακινήτου όπου καταφέρνουν να εκδώσουν το 100% της χρηματοδότησης του έργου με πολύ χαμηλό επιτόκιο.

 

 

 

Στεγαστικά δάνεια έγκριση

 

Η έγκριση ενός στεγαστικού δανείου πρέπει πάντα να δίνετε με γνώμονα την καλή και ομαλή εξυπηρέτηση του. Το επιτόκιο δανεισμού και πόσο μάλλον οι όροι της σύμβασης της τράπεζας που θα επιλέξετε ως πιο συμφέρουσα λύση θα μορφοποιήσουν την χρηματοδότηση σας.

 

Όμως είναι δεδομένο πως διαφορετική αντιμετώπιση θα έχει μια εγκεκριμένη εταιρεία οικονομικών συμβούλων διαμεσολάβησης που διατηρεί συμβάσεις συνεργασίας με τις ελληνικές συστημικές τράπεζες και διαφορετική αντιμετώπιση ένας ιδιώτης. Μπορεί σε κάποιους οι όροι διαπραγματεύσεις να μην είναι γνώριμοι ή να θεωρούν ότι μια μείωση επιτοκίου της τάξης του 0,2 – 0,3% είναι αδιάφορο αλλά στο σύνολο της χρηματοδότησης θα διαπιστώσετε μέσω των οικονομικών μοντέλων που σας αναλύουν ότι είναι πραγματικά πολλά χαμένα χρήματα. Χρήματα που θα μπορούσατε να τα εξοικονομήσετε μέσα από την ανάθεση έκδοσης δανείου στην Omikron.

 

Η Προέγκριση των δανείων που προωθούν οι συνεργάτες μας στην τραπεζική αγορά ξεπερνά το 95% με αποτέλεσμα οι συστημικές τράπεζες να θεωρούν ποιοτικά αυτά τα δάνεια άρα να παρέχουν ευνοϊκότερους όρους για αυτά. Οι Συνεργάτες μας φροντίζουν να εξαλείψουν ενδεχόμενα προβλήματα των αιτήσεων μέσω έγκαιρων ελέγχων και αναλύσεων ώστε αυτές να πληρούν τις προϋποθέσεις που απαιτούνται από το τραπεζικό σύστημα.

Στην πορεία ξεκινά ο νομικός και τεχνικός έλεγχος του ακινήτου που πρέπει να εκτελεστούν οι εργασίες. To νομικό και Τεχνικό τμήμα της Omikron θα προτείνει και θα κατευθύνει οποιοδήποτε κώλυμα δημιουργηθεί με σκοπό την ομαλή έκβαση της διαδικασίας. Σε όλα αυτά η οικονομική επιβάρυνση για εσάς είναι ΜΗΔΕΝ. Η έκδοση δανείου μέσω των συμβούλων της Omikron είναι δωρεάν ακόμη και στην περίπτωση όπου για οποιοδήποτε λόγο υπαναχωρήσετε σε οποιοδήποτε στάδιο της διαδικασίας.

 

 

Η 20ετής εμπειρία μας στον κατασκευαστικό κλάδο μας έχει μάθει πως κάποιος κάνει καλά την δουλειά του όταν κάνει μόνο την δουλειά του.

Σχεδιάστε το Σπίτι των Ονείρων σας!

Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρίας μας με την πολυετή εμπειρία, την άρτια τεχνογνωσία και το πάθος για δημιουργία, είναι εδώ για να καλύψει κάθε σας ανάγκη!

 

Τα Νέα Μας