Σχεδιάστε το Σπίτι των Ονείρων σας!

Το σπίτι των ονείρων σας είναι μόλις μία απόφαση μακριά. Και αυτή η απόφαση είναι η επιλογή της Κατασκευαστικής μας. Η εξιδεικευμένη ομάδα των μηχανικών μας με την πολυετή εμπειρία της, σάς εξασφαλίζει μελέτες και σχέδια ικανοποιώντας τις δικές σας ανάγκες στο μέγιστο βαθμό. Η ομάδα μας αποτελείται από μηχανικούς και παντός τύπου τεχνίτες, που με τα πιο ποιοτικά υλικά της αγοράς συμβάλλουν στην κατασκευή του ιδανικού για εσάς σπιτιού.

 

Για εμάς «ποιότητα» δεν σημαίνει πολυτελής κατασκευή και ακριβά πλακάκια. Σημαίνει κορυφαία οικοδομικά υλικά, στατικότητα κτιρίου, αντισεισμικές υποδομές, εκτενής μηχανολογική μελέτη, ενεργειακό σχεδιασμό κτιρίου και επίτευξη του χαμηλότερου δυνατού κόστους. Οι οικοδομικές εργασίες που αφορούν τα θεμέλια, τον σκελετό της κατοικίας και οι σωληνώσεις, είναι κατά κύριο λόγο αφανείς. Όμως, η εταιρεία μας είναι αυτή που γνωρίζει ότι οι «αφανείς» εργασίες κατά την κατασκευή σπιτιού, είναι αυτές που θα κάνουν τη διαφορά, ενώ θα σας εξασφαλίσουν ένα ασφαλές και ανθεκτικό, στις φθορές του χρόνου, σπίτι.

Διαμορφώστε το σπίτι των ονείρων σας όπως το φαντάζεστε διαλέγοντας ένα ένα τα χαρακτηριστικά του, ξεκινώντας από το είδος του: Μονοκατοικία ή Διαμέρισμα;

  Το σπίτι των ονείρων μου είναι:

  Πόσα τετραγωνικά;

  Από πόσους ορόφους να αποτελείται;

  Πόσα υπνοδωμάτια επιθυμείτε να έχει η οικία;

  Τι διαμόρφωση να έχει η ζώνη διημέρευσης;

  Πόσα λουτρο-αποχωρητήρια;

  Πόσα τετραγωνικά υπόγειο;

  Ενεργειακή κλάση οικίας:

  Πόσα τετραγωνικά αποθηκευτικό χώρο;

  Πόσα τετραγωνικά υπαίθριου χώρου; (Βεράντες, Εξώστες, Ημιπαίθριους)

  Πόσα τετραγωνικά περιβάλλοντα χώρου; (Κήπος)

  Σύστημα θέρμανσης:

  Επιπλέον επιλογές:


  Επιπλέον Χώροι:


  Ενεργειακό & Έξυπνο σπίτι:


  Κατασκευαστικές λεπτομέρειες:


  Ασφάλεια:


  Ευεξία:


  Δραστηριότητες & Ψυχαγωγία:


  Στοιχεία


  Ονοματεπώνυμο:

  Τηλέφωνο:


  Email:

  Περιοχή:

  Εάν έχετε στην κατοχή σας οικόπεδο ή αγροτεμάχιο παρακαλώ συμπληρώστε παρακάτω τις συντεταγμένες από το google maps:


  Για να δείτε τον τρόπο με τον οποίο βρίσκουμε τις συντεταγμένες του ακινήτου πατήστε ΕΔΩ.

  Επιπλέον Σχόλια:

  Μετά την αποστολή του μηνύματός σας θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.  Γιατί να προτιμήσετε εμάς;

   

  Μέσα σε αυτά τα χρόνια εργασίας και εμπειρίας, η εταιρεία έχει πραγματοποιήσει πάνω από 300 έργα, που είναι και η παρακαταθήκη μας για ένα εξίσου πετυχημένο μέλλον. Στην προσπάθεια μας μάλιστα να δώσουμε κίνητρο στους συμπολίτες μας να πραγματοποιήσουν τις εργασίες που επιθυμούν, παρ’ όλες τις οικονομικές αντιξοότητες που βιώνουν καθημερινά, επεξεργαζόμαστε και δημιουργούμε συνεχώς νέα προγράμματα οικονομικών διευκολύνσεων. Επιπλέον Διαθέτουμε δικά μας συνεργεία, χωρίς ενδιάμεσους και μπορούμε να διατηρούμε το κόστος χαμηλό. Μιλάτε προσωπικά με τον επιβλέπον μηχανικό του έργου και όχι με διαφόρους “ειδικούς”. Είμαστε κοντά σας για να σας προτείνουμε τις ορθότερες τεχνικά λύσεις. Γνωρίζετε το κόστος της εργασίας μας από την αρχή χωρίς να υπάρχουν κρυφές χρεώσεις. Η φιλοσοφία μας είναι πολλές δουλειές με μικρό κέρδος και όχι λίγες δουλειές με μεγάλο κέρδος. Όλα τα παραπάνω σε συνδυασμό με την άριστη ποιότητα κατασκευής, την επιστημονική και τεχνική κατάρτιση του προσωπικού μας, μας βοηθάει να ξεχωρίζουμε στον δύσκολο και ανταγωνιστικό τομέα των ανακαινίσεων και κατασκευών.