Αντιπαροχή

 

 

Η αντιπαροχή είναι ένας είδος συναλλαγής σε περιπτώσεις κατασκευής κτιρίων. Πρόκειται για μια συμφέρουσα λύση τόσο για τον ιδιοκτήτη όσο και για τον κατασκευαστή που αναλαμβάνει το έργο. Σε ανάλογες περιπτώσεις το μέγεθος των τετραγωνικών που προορίζονται για τον ιδιοκτήτη καθορίζονται με βάση την πραγματική αξία του οικοπέδου που δίνεται για αντιπαροχή.

 

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει αντιπαροχές με αξιοπιστία και συνέπεια. Πιστεύουμε στις άριστες σχέσεις μεταξύ των συνεργαζόμενων γι’ αυτό πάντα οι διαδικασίες γίνονται όπως ακριβώς συμφωνηθούν τόσο για το έργο όσο και για τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν.

 

Με την εφαρμογή υψηλών τεχνικών γνώσεων δημιουργούνται στην πράξη βέλτιστοι χώροι διαβίωσης και όχι απλά κατοικίες. Η Omikron είναι μια κατασκευαστική εταιρεία Αρχιτεκτονικού σχεδιασμού και Kατασκευής κτιριακών έργων, υψηλών προδιαγραφών.

 

 

➤ Το σπίτι μας είναι ο καθρέφτης της ζωής μας

 

Η κατοικία που επιλέγουμε δεν είναι απλά ένας χώρος διαμονής. Είναι ο τόπος στον οποίο ζούμε, είναι ο προορισμός στον οποίο επιστρέφουμε καθημερινά. Το σπίτι μας αποτελεί τον ομορφότερο καμβά της ζωής μας καθώς καθρεφτίζει την καθημερινότητα μας, καθορίζει την ποιότητα ζωής μας και είναι ρυθμιστικό μέσο για την ισορροπία της ψυχής.

 

Στην Omikron προσεγγίζουμε αυτές τις αξίες προσφέροντας πραγματικά σύγχρονες κατοικίες, σχεδιασμένες να αγκαλιάζουν τον άνθρωπο χαρίζοντας απλότητα, άνεση και υψηλή ποιότητα ζωής με το ελάχιστο δυνατό κόστος. Είτε πρόκειται για μια κατοικία είτε για ένα ολοκληρωμένο οικιστικό συγκρότημα, κάθε έργο που εμπιστεύεστε στους ανθρώπους της Omikron αποτελεί μια ξεχωριστή δημιουργική εμπειρία.

 

H Omikron σας προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο μελέτης – κατασκευής και σας εξοικονομούμε χρόνο και χρήμα. Επιλέγουμε και επενδύουμε σε ευέλικτες σχέσεις και δίνουμε αξία στην προσωπική σχέση με τον κάθε ενδιαφερόμενο. Σχεδιάζουμε κατοικίες με σεβασμό στο οικιστικό και φυσικό περιβάλλον, εναρμονισμένες με τους εκάστοτε οικοδομικούς κανονισμούς. Η κάθε κατοικία έχει ως στόχο να αποτελέσει τόπο-προορισμό, το μέρος όπου θα θέλετε πάντα να επιστρέφετε.

 

 

➤ Ολοκλήρωση Αντιπαροχής

 

Η εταιρεία μας θα κατασκευάσει το σπίτι σας όπως το έχετε φανταστεί. Οι έμπειροι μηχανικοί μας είναι σε θέση να σας βοηθήσουν σε όλη την διάρκεια αυτού το δύσκολου εγχειρήματος ώστε να ολοκληρωθεί με επιτυχία.

Ποια είναι τα βήματα μιας πετυχημένης αντιπαροχής;

 

Συνάντηση

Ραντεβού με μηχανικό στα γραφεία της εταιρείας μας με σκοπό την καταγραφή των αναγκών σας.

 

Πρόταση

Παρουσίαση εκτίμησης κόστους και εκτίμηση χρονοδιαγράμματος κατασκευής.

 

Κατασκευή

Κατασκευή και επίβλεψη έργου σύμφωνα με τα εγκεκριμένα σχέδια.

 

Παράδοση του έργου

Παράδοση έργου με το κλειδί στο χέρι εντός προκαθορισμένου χρονοδιαγράμματος.

Σχεδιάστε το Σπίτι των Ονείρων σας!

Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρίας μας με την πολυετή εμπειρία, την άρτια τεχνογνωσία και το πάθος για δημιουργία, είναι εδώ για να καλύψει κάθε σας ανάγκη!

 

Τα Νέα Μας