Ενεργειακά Πιστοποιητικά


Το Ενεργειακό Πιστοποιητικό (Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης) είναι απαραίτητο για κάθε αγοραπωλησία ή ενοικίαση ακινήτου. Το Π.Ε.Α. κατατάσσει τα κτίρια σε ενεργειακές κατηγορίες με κλίμακα από το Α μέχρι το Η, όπου η κατηγορία Α αντιπροσωπεύει τα κτίρια ή τις κτιριακές μονάδες με την πιο υψηλή ενεργειακή απόδοση.

 

Στην εταιρεία μας:

  • Παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες Έκδοσης του ενεργειακού πιστοποιητικού.
  • Παράδοση του πιστοποιητικού εντός μιας εργάσιμης.
  • Παραδίδουμε μια ολοκληρωμένη έκθεση που περιλαμβάνει συστάσεις για τη βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης του σπιτιού σας.
  • Μπορεί να υπάρχουν επιδοτούμενα προγράμματα. Καλέστε μας να σας ενημερώσουμε σχετικά με τα τρέχοντα προγράμματα και για να κλείσετε τον ενεργειακό έλεγχο του σπιτιού σας.

Η επιλογή της εταιρίας που θα εκδώσει το ενεργειακό πιστοποιητικό είναι εξαιρετικά σημαντική καθώς το πιστοποιητικό που θα εκδοθεί για το ακίνητό σας, θα το συνοδεύει για τα επόμενα δέκα (10) έτη. Το ενεργειακό πιστοποιητικό κατατάσσει τα ακίνητα σε κατηγορίες  ανάλογα με τις ανάγκες σε κατανάλωση ενέργειας ώστε να γνωρίζει ο κάθε ενοικιαστής ή αγοραστής την δαπάνη σε ενέργεια που καλείται να καταβάλει. Στα χρόνια που ακολουθούν το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ) θα είναι μια από τις σημαντικότερες πιστοποιήσεις που θα συνοδεύει ένα ακίνητο και θα αυξάνει ή θα μειώνει την αξία του. Η οργάνωση και η άρτια κατάρτισή μας, μας επιτρέπει την διεκπεραίωση του ενεργειακού πιστοποιητικού σε ελάχιστο χρόνο.

Είμαστε διαθέσιμοι για τις ανάγκες έκδοσης Πιστοποιητικού Ενεργειακής Απόδοσης του ακινήτου σας.

Σχεδιάστε το Σπίτι των Ονείρων σας!

Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρίας μας με την πολυετή εμπειρία, την άρτια τεχνογνωσία και το πάθος για δημιουργία, είναι εδώ για να καλύψει κάθε σας ανάγκη!

 

Τα Νέα Μας