Συμβουλές Μηχανικού

 

 

Για οποιαδήποτε απορία σας ή για οποιαδήποτε διευκρίνιση – συμβουλή είμαστε εδώ για εσάς. Όραμά μας είναι οι εργοδότες και οι συνεργάτες μας να μας βλέπουν σαν μέρος της δικής τους επιτυχίας. Θέλουμε να μπορούμε να προβλέπουμε τις ανάγκες τους και να ικανοποιούμε στο μέγιστο βαθμό κάθε δέσμευση που αναλαμβάνουμε.

 

Παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες μηχανικού και τεχνικού συμβούλου. Στη διάθεση σας να σας λύσουμε τα χέρια με τα γραφειοκρατικά και νομοθετικά προβλήματα που σας απασχολούν!

 

Η Omikron εστιάζει στον πολλαπλασιασμό της αξίας των επιχειρήσεων των εργοδοτών μας – είμαστε ευέλικτοι και παρέχουμε ρεαλιστικές λύσεις.

 

Η ομάδα μας έχει εμπειρία σε όλο το εύρος των υπηρεσιών μηχανικού και έχει παραδώσει με επιτυχία έργα μείωσης εκπομπών άνθρακα και ενέργειας πολλών εκατομμυρίων ευρώ για ορισμένες από τις πιο εμβληματικές επιχειρήσεις της Ελλάδας. Μπορούμε να βοηθήσουμε από την ανάπτυξη επιχειρηματικών περιπτώσεων και την ανάπτυξη έργων, έως την υπηρεσία παράδοσης έργων για μια λύση με το κλειδί στο χέρι.

 

Η εκτεταμένη εμπειρία μας, μας επιτρέπει να παρέχουμε βέλτιστες λύσεις για τους εργοδότες μας. Αυτή η εμπειρία περιλαμβάνει τεχνική εμπειρογνωμοσύνη, ορισμό πεδίου εφαρμογής, επίτευξη προκαθορισμένων αποτελεσμάτων, διαχείριση χρόνου και προϋπολογισμού, ανάπτυξη λύσεων και περιβαλλοντική διαχείριση.

 

Συνεργαζόμαστε στενά με τους εργοδότες μας για να μειώσουμε τον κίνδυνο, να προσθέσουμε εμπιστοσύνη και να μειώσουμε την παραγωγή του διοξειδίου του άνθρακα, και της ενέργειας.

Σχεδιάστε το Σπίτι των Ονείρων σας!

Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρίας μας με την πολυετή εμπειρία, την άρτια τεχνογνωσία και το πάθος για δημιουργία, είναι εδώ για να καλύψει κάθε σας ανάγκη!

 

Τα Νέα Μας