Κατασκευή Οικοδομής


Οι κατασκευές μας σέβονται τις ανάγκες του χρήστη και του περιβάλλοντος υλοποιώντας έργα που χαρακτηρίζονται από απλότητα, άνεση, λειτουργικότητα και υψηλή αισθητική, με το ελάχιστο δυνατό κόστος. Οι κατασκευές μας διακρίνονται για τον πρωτοποριακό αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, την αισθητική αρτιότητα, την εργονομία και τη λειτουργικότητα των χώρων τους. Στην πολυετή ενασχόλησή μας με τον απαιτητικό κλάδο των κατασκευών έχουμε αναλάβει όλων των ειδών τις κατασκευές, από την αρχική μελέτη-πρόταση μέχρι και την τελική παράδοση στον ιδιοκτήτη.

Συγκεκριμένα, τα βήματα που ακολουθούμε προκειμένου να είμαστε σε θέση να σας παραδώσουμε ένα άρτιο, πλήρως λειτουργικό και ασφαλές κτήριο, είναι:

  • Πρώτα συζητάμε αναλυτικά και διεξοδικά με τον πελάτη για να καθορίσουμε τις στεγαστικές ή άλλες ανάγκες, τον αριθμό και το μέγεθος των επιμέρους χώρων, τις ενεργειακές και όποιες άλλες λεπτομέρειες μπορεί να φανούν χρήσιμες..
  • Στη συνέχεια παρουσιάζουμε τις προτάσεις μας με βάση τις απαιτήσεις του πελάτη και τον προϋπολογισμό κάθε έργου και καταλήγουμε στα σχέδια.
  • Έπειτα ενημερώνουμε αναλυτικά για τα βήματα που θα ακολουθήσουν, καθώς και για τις απαιτούμενες εργασίες και τα υλικά που θα χρειαστούν προκειμένου να υλοποιηθεί η κατασκευή.
  • Ακολούθως, παρουσιάζουμε σε φωτορεαλιστική απεικόνιση (3D) τα σχέδια και προχωράμε σε τυχόν αλλαγές και βελτιώσεις.
  • Αφού οριστικοποιήσουμε τα σχέδια και τον προϋπολογισμό, υπογράφουμε το απαραίτητο συμφωνητικό όπου αναφέρουμε ρητώς τον προϋπολογισμό του έργου, το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης και όλες τις ενδιάμεσες απαιτούμενες εργασίες.
  • Από τη στιγμή που έχει υπογραφεί το συμφωνητικό, προχωράμε στη διαδικασία έκδοσης οικοδομικής άδειας και όλων των άλλων απαραίτητων εγγράφων.
  • Αφού έχουν ολοκληρωθεί όλες οι γραφειοκρατικές διαδικασίες, ξεκινάμε την κατασκευή.
  • Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης και επίβλεψης των εργασιών, ο πελάτης ενημερώνεται τακτικά για την πορεία τους, το χρονοδιάγραμμα και τον προϋπολογισμό, μέχρι και την τελική παράδοση του έργου.

Με σεβασμό πάντοτε στην τέχνη της κατασκευής και την επιστήμη του μηχανικού, έχoυμε υλοποιήσει πολλά οικοδομικά έργα υψηλών προδιαγραφών.

Διατηρούμε εμπορική δραστηριότητα με αντιπροσωπείες προιόντων και υλικών εξαιρετικής ποιότητας, βελτιώνοντας τα κοστολόγια και την ταχύτητα υλοποίησης των έργων.

Επενδύουμε στην έρευνα για νέες μεθόδους υλοποίησης κατασκευών, τη δημιουργία νέων καινοτόμων υλικών, ενώ χρησιμοποιούμε πρωτοποριακές μεθόδους- όπως 3D Printing- που αφήνουν τη σφραγίδα τους σε κάθε έργο.

Εγγύηση έργου: Ολόκληρο το έργο καλύπτεται από γραπτή εγγύηση για την ποιότητα και το αποτέλεσμα των εργασιών μας, ανάλογα με την εργασία επιλογής σας και ισχύει από την παράδοση του έργου και την τελική εξόφληση.

Σχεδιάστε το Σπίτι των Ονείρων σας!

Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρίας μας με την πολυετή εμπειρία, την άρτια τεχνογνωσία και το πάθος για δημιουργία, είναι εδώ για να καλύψει κάθε σας ανάγκη!

 

Τα Νέα Μας