Κατασκευή Μονοκατοικίας 

 

Το σπίτι μας είναι ο καθρέφτης της ζωής μας

 

Η κατοικία που επιλέγουμε δεν είναι απλά ένας χώρος διαμονής. Είναι ο τόπος στον οποίο ζούμε, είναι ο προορισμός στον οποίο επιστρέφουμε καθημερινά.
Το σπίτι μας αποτελεί τον ομορφότερο καμβά της ζωής μας καθώς καθρεφτίζει την καθημερινότητα μας, καθορίζει την ποιότητα ζωής μας και είναι ρυθμιστικό μέσο για την ισορροπία της ψυχής.


Η εταιρίας μας δίνοντας έμφαση στη λεπτομέρεια και στον πραγματικά σύγχρονο σχεδιασμό, κατασκευάζει κατοικίες και κτήρια υψηλής αισθητικής και άριστης λειτουργικότητας που σας προσφέρει εξοικονόμηση ενέργειας εώς και 80%. Έχοντας συμπληρώσει πάνω από 20 χρόνια επιτυχημένης πορείας που βασίζονται σε βαθιά τεχνογνωσία και την εμπειρία επαγγελματιών, σχεδιάζουμε με βάση τις ιδιαίτερες ανάγκες και επιθυμίες του κάθε πελάτη, πάντοτε εντός του χρονοδιαγράμματος και του οικονομικού προϋπολογισμού που έχει οριστεί.

Στο πλαίσιο κατοικιών περιλαμβάνεται:

  • Κατασκευή κατοικιών κάθε είδους όπως μονοκατοικίες, μεζονέτες, διαμερίσματα, αστικές κατοικίες, εξοχικές κατοικίες, σοφίτες, loft houses κλπ.
  • Διαμόρφωση και διακόσμηση εξωτερικών χώρων (κήποι, αυλές κλπ.)
  • Ειδικές Κατασκευές

Η εταιρία μας αποφάσισε να δώσει λύσεις στην οικονομική κρίση , κατασκευάζοντας προκάτ κατοικίες που εξασφαλίζουν την απόλυτη εξοικονόμηση ενέργειας λόγω των άριστων υλικών και τεχνοτροπίας των μελών της ομάδας μας.

Η απόφαση να δημιουργήσετε το δικό σας κτίσμα είναι το πρώτο βήμα στην εκπλήρωση του ονείρου. Η κατασκευή του χώρου σας οφείλει να είναι μοναδική και ιδιαίτερη, με σεβασμό στις επιθυμίες και τις ανάγκες σας αλλά και με προτάσεις που δίνουν προστιθέμενη αξία στην επένδυσή σας.

Διατηρούμε εμπορική δραστηριότητα με αντιπροσωπείες προιόντων και υλικών εξαιρετικής ποιότητας, βελτιώνοντας τα κοστολόγια και την ταχύτητα υλοποίησης των έργων.

Προσεγγίζουμε την κατασκευή και την ανακαίνιση με εμπειρία, ποιότητα και υψηλού επιπέδου αρχιτεκτονική. Αυτές οι αξίες αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι μιας πλήρους εξασφαλισμένης διαδικασίας, σε ξεκάθαρο οικονομικό τοπίο, ώστε το σπίτι σας να είναι όχι μόνο βραβείο ζωής αλλά και η καλύτερη επένδυση.

Επενδύουμε στην έρευνα για νέες μεθόδους υλοποίησης κατασκευών, τη δημιουργία νέων καινοτόμων υλικών, ενώ χρησιμοποιούμε πρωτοποριακές μεθόδους- όπως 3D Printing- που αφήνουν τη σφραγίδα τους σε κάθε έργο.

Αποστολή μας να δημιουργήσουμε χώρους που ξεπερνούν τα όνειρα σας!
Εγγύηση έργου: Ολόκληρο το έργο καλύπτεται από γραπτή εγγύηση για την ποιότητα και το αποτέλεσμα των εργασιών μας, ανάλογα με την εργασία επιλογής σας και ισχύει από την παράδοση του έργου και την τελική εξόφληση.

Σχεδιάστε το Σπίτι των Ονείρων σας!

Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρίας μας με την πολυετή εμπειρία, την άρτια τεχνογνωσία και το πάθος για δημιουργία, είναι εδώ για να καλύψει κάθε σας ανάγκη!

 

Τα Νέα Μας