Εφαρμογές Smart Home


Η εταιρία μας ειδικεύεται στην εφαρμογή έξυπνων κτηρίων, είτε για τον επαγγελματικό σας χώρο είτε για την κατοικία σας.

Η καθημερινότητα γίνεται πιο απλή έχοντας τον απόλυτο έλεγχο, μεταξύ άλλων, του φωτισμού, των πριζών, των ηλεκτρικών ρολών στο χώρο, από μία και μόνο εφαρμογή, από όπου κι αν βρίσκεστε.
                                  
Αυτοματοποιείστε εύκολα τις λειτουργίες επαγγελματικών και οικιακών χώρων, καθιστώντας τις ηλεκτρικές συσκευές σας «έξυπνες», είτε διαδικτυακά ή μέσω Wi-Fi, χρησιμοποιώντας smartphone, tablet ή PC.  Προγραμματίστε σενάρια φωτισμού, δημιουργώντας την ατμόσφαιρα που επιθυμείτε εύκολα και γρήγορα. Ενεργοποιήστε και απενεργοποιήστε πλήθος ηλεκτρικών συσκευών και συστημάτων με το πάτημα ενός διακόπτη, όταν είστε στο σπίτι σας ή από το κινητό σας όταν είστε εκτός του σπιτιού όπως τον θερμοσίφωνα, το σύστημα ποτίσματος, την καφετιέρα κ.α.

Ρυθμίστε την θέρμανση και την ψύξη σας από απόσταση, όχι απλά σαν λειτουργία on/off αλλά αναλαμβάνοντας λειτουργίες ρύθμισης, που μπορεί να κάνει το contrοl του κλιματιστικού σας.

Χειριστείτε εύκολα τα ρολά, τα στόρια και τις τέντες μεμονωμένα ή σε ομάδες. Κάντε πλήρη συσκότιση του κτιρίου με το πάτημα ενός διακόπτη ή αντίστοιχα εισάγετε φυσικό φωτισμό ανεβάζοντας όλα τα ρολά με μια κίνηση δημιουργώντας ένα άνετο περιβάλλον.

Η απενεργοποίηση όλων των ηλεκτρικών συσκευών, του φωτισμού, της θέρμανσης και των συστημάτων σκίασης  με μία εντολή από ένα σημείο διευκολύνει τους χρήστες από την ανάγκη ελέγχου όλων των χώρων κατά την έξοδό τους. Η απλή λειτουργία της ομαδικής εντολής δημιουργεί ένα έξυπνο και λειτουργικό σπίτι.

Σχεδιάστε το Σπίτι των Ονείρων σας!

Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρίας μας με την πολυετή εμπειρία, την άρτια τεχνογνωσία και το πάθος για δημιουργία, είναι εδώ για να καλύψει κάθε σας ανάγκη!

 

Τα Νέα Μας