Τοποθέτηση Δαπέδων


Τοποθέτηση PVC:

Το πλαστικό δάπεδο ή PVC (γνωστό και ως μουσαμάς δαπέδου), αποτελεί μια μοντέρνα, αλλά και οικονομική επιλογή, για τοποθέτηση σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Επιλέγεται σε πάρα πολλά σύγχρονα σπίτια, αλλά και επαγγελματικούς χώρους, καθώς το πάτωμα PVC δίνει πολλές επιλογές, κατατάσσοντας το στα πλέον μοντέρνα πατώματα.

Εκτός από την ποικιλία επιλογών και τις χαμηλές τιμές αγοράς, υπάρχουν κι άλλοι λόγοι για να τοποθετήσεις πάτωμα pvc.

Η Κατασκευαστική Ορφανίδης ειδικεύεται και σε είδη πατώματος  PVC – βινυλίου , καθώς μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε άμεση και γρήγορη εγκατάσταση.

 

Τοποθέτηση ξύλινων πατωμάτων:

Η τοποθέτηση ξύλινου πατώματος είναι η πιο σημαντική εργασία στην κατασκευή του δαπέδου του σπιτιού σας ή του επαγγελματικού σας χώρου. Η καλή ή κακή τοποθέτηση ξύλινου πατώματος θα το ακολουθεί για τα υπόλοιπα χρόνια της ζωής του και είναι αυτό που θα καθορίσει και την αντοχή του.

Στο συνεργείο μας γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά πως το παραμικρό λάθος στην κατασκευή ξύλινου πατώματος δεν μπορεί να διορθωθεί εκ των υστέρων χωρίς την καταστροφή τμήματος ή ολόκληρου του ξύλινου δαπέδου. Αυτό σημάνει μεγαλύτερο κόστος για την αγορά του ξύλινου πατώματος και περισσότερα μεροκάματα του τεχνίτη πατωματζή για την κατασκευή του, αλλά και καθυστέρηση του έργου.

Για όλους τους παραπάνω λόγους έχουμε φροντίσει το συνεργείο μας να αποτελείται από υπεύθυνους και έμπειρους τεχνίτες με αγάπη και μεράκι για τη δουλειά τους.

Διατηρούμε εμπορική δραστηριότητα με αντιπροσωπείες προιόντων και υλικών εξαιρετικής ποιότητας, βελτιώνοντας τα κοστολόγια και την ταχύτητα υλοποίησης των έργων.

 

Εγγύηση έργου: Ολόκληρο το έργο καλύπτεται από γραπτή εγγύηση για την ποιότητα και το αποτέλεσμα των εργασιών μας, ανάλογα με την εργασία επιλογής σας και ισχύει από την παράδοση του έργου και την τελική εξόφληση.

Σχεδιάστε το Σπίτι των Ονείρων σας!

Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρίας μας με την πολυετή εμπειρία, την άρτια τεχνογνωσία και το πάθος για δημιουργία, είναι εδώ για να καλύψει κάθε σας ανάγκη!

 

Τα Νέα Μας