Κουφώματα

Εγκατάσταση Κουφωμάτων


Η εταιρία μας με μεγάλη εμπειρία, κατασκευάζει με υψηλή τεχνογνωσία και σύγχρονο εξοπλισμό μία μεγάλη γκάμα προϊόντων από αλουμίνιο και συνθετικά υλικά για πολλές ειδικές και αρχιτεκτονικές αλλαγές. Υλοποιούμε ιδέες και σχέδια σε κάθε τομέα των κουφωμάτων, με υψηλή ποιότητα, συνέπεια και κατασκευαστική αρτιότητα.

Τα προϊόντα μας είναι κατασκευασμένα από δύο υλικά, PVC και Αλουμίνιο. Η εταιρία μας διαθέτει τα μέσα και το ανθρώπινο δυναμικό για την τοποθέτηση των κουφωμάτων. Τα κουφώματα αλουμινίου προσφέρουν στον χώρο σας ασφάλεια, ηχομόνωση και θερμομόνωση.

Η παραγωγική μας δυναμική και ο σύγχρονος εξοπλισμός των εγκαταστάσεων μας, μας δίνει τη δυνατότητα ανάληψης μεγάλων έργων, αλλά και το επιθυμητό αποτέλεσμα σε κάθε κατασκευή, με βάση τη στατική και αρχιτεκτονική μελέτη κάθε έργου.

Διατηρούμε εμπορική δραστηριότητα με αντιπροσωπείες προιόντων και υλικών εξαιρετικής ποιότητας, βελτιώνοντας τα κοστολόγια και την ταχύτητα υλοποίησης των έργων.

Εγγύηση έργου: Ολόκληρο το έργο καλύπτεται από γραπτή εγγύηση για την ποιότητα και το αποτέλεσμα των εργασιών μας, ανάλογα με την εργασία επιλογής σας και ισχύει από την παράδοση του έργου και την τελική εξόφληση.

Σχεδιάστε το Σπίτι των Ονείρων σας!

Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρίας μας με την πολυετή εμπειρία, την άρτια τεχνογνωσία και το πάθος για δημιουργία, είναι εδώ για να καλύψει κάθε σας ανάγκη!

 

Τα Νέα Μας