Ανακαίνιση Μπάνιου

 

Η ανακαίνιση μπάνιου είναι ένα σύνολο εργασιών που πρέπει να γίνουν με πολύ μεγάλη προσοχή από έμπειρα συνεργεία, με σωστή καταγραφή των προβλημάτων και σωστό σχεδιασμό του νέου μπάνιου.

Η σωστή αποξήλωση των πλακιδίων,  περιλαμβάνει την αφαίρεση πρώτα των παλιών, το σοβάτισμα του τοίχου και στη συνέχεια την τοποθέτηση των νέων.

Η Κατασκευαστική μας αναλαμβάνει εργασίες για κατασκευές από γυψοσανίδα. Όπως για παράδειγμα, την κατασκευή από γυψοσανίδα για φωτισμό στην οροφή, μια αλλαγή που μπορεί να διαμορφώσει μία τελείως νέα όψη του μπάνιου σας.

Είναι απαραίτητο να γίνει έλεγχος των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων, σε περίπτωση που χρειάζεται να γίνει εκ νέου τοποθέτηση πριζών,  γειώσεων κλπ.

Ο έλεγχος της υδραυλικής εγκατάστασης, θα πραγματοποιηθεί ενδελεχώς από τους πεπειραμένους μας τεχνίτες.

Τα έμπειρα συνεργεία μας μπορούν να δημιουργήσουν πραγματικά ένα θαυμάσιο αποτέλεσμα όσων αφορά τους ελαιοχρωματισμούς, τις διάφορες χρωματουργικές εργασίες και τεχνοτροπίες σε συνδυασμό με την ποιότητα των οικολογικών, αντιμουχλικών χρωμάτων δίνουν το ακριβές αποτέλεσμα που επιθυμείτε!

Προκοστολογημένες λύσεις: Ιδιαίτερες προτάσεις με ξεχωριστό στυλ και σχεδίαση για να δημιουργήσετε τον χώρο που έχετε φανταστεί εύκολα, ποιοτικά και οικονομικά.

Διατηρούμε εμπορική δραστηριότητα με αντιπροσωπείες προιόντων και υλικών εξαιρετικής ποιότητας, βελτιώνοντας τα κοστολόγια και την ταχύτητα υλοποίησης των έργων.

Εγγύηση έργου: Ολόκληρο το έργο καλύπτεται από γραπτή εγγύηση για την ποιότητα και το αποτέλεσμα των εργασιών μας, ανάλογα με την εργασία επιλογής σας και ισχύει από την παράδοση του έργου και την τελική εξόφληση.

Σχεδιάστε το Σπίτι των Ονείρων σας!

Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρίας μας με την πολυετή εμπειρία, την άρτια τεχνογνωσία και το πάθος για δημιουργία, είναι εδώ για να καλύψει κάθε σας ανάγκη!

 

Τα Νέα Μας