Ανακαίνιση Κουζίνας

 

Η κουζίνα αποτελεί ένα από τους σημαντικότερους χώρους ενός σπιτιού καθώς είναι ο πιο πολυσύχναστος και χρησιμοποιούμενος χώρος της οικίας μας. Η εταιρία μας πέρα από την άρτια λειτουργικότητα, συνδυάζει την όψη που έχετε ονειρευτεί, με στόχο να σας προσφέρουμε μια κουζίνα διαχρονική που θα αντέξει σε βάθος χρόνου.

Μία πλήρη ανακαίνιση περιλαμβάνει τον σχεδιασμό της νέας κουζίνας, και οριστικοποίηση  όλων των θέσεων των ηλεκτρικών συσκευών, του κρυφού φωτισμού και των πριζών πάγκου.

Μετά την τοποθέτηση των επίπλων κουζίνας, επιλέγουμε με τι θέλουμε να επενδύσουμε τον τοίχο ανάμεσα στα κάτω και πάνω ντουλάπια. Τέλος, μπορούμε να τοποθετήσουμε στο δάπεδο της κουζίνας πλακάκια ή laminate και με το βάψιμο των τοίχων έχουμε μια ολοκληρωμένη και σωστή ανακαίνιση κουζίνας.

Προκοστολογημένες λύσεις: Ιδιαίτερες προτάσεις με ξεχωριστό στυλ και σχεδίαση για να δημιουργήσετε τον χώρο που έχετε φανταστεί εύκολα, ποιοτικά και οικονομικά.

Διατηρούμε εμπορική δραστηριότητα με αντιπροσωπείες προιόντων και υλικών εξαιρετικής ποιότητας, βελτιώνοντας τα κοστολόγια και την ταχύτητα υλοποίησης των έργων.

Εγγύηση έργου: Ολόκληρο το έργο καλύπτεται από γραπτή εγγύηση για την ποιότητα και το αποτέλεσμα των εργασιών μας, ανάλογα με την εργασία επιλογής σας και ισχύει από την παράδοση του έργου και την τελική εξόφληση.

Σχεδιάστε το Σπίτι των Ονείρων σας!

Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρίας μας με την πολυετή εμπειρία, την άρτια τεχνογνωσία και το πάθος για δημιουργία, είναι εδώ για να καλύψει κάθε σας ανάγκη!

 

Τα Νέα Μας