Η Ελλάδα συμμετέχει για Πρώτη φορά στο Διεθνές Πρωτάθλημα Διαχείρισης Έργων!

Με μεγάλη χαρά μοιραζόμαστε μαζί σας την τιμή που δόθηκε στο Young Crew Greece, με την υποστήριξη του IPMA Greece, να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο Διεθνές Πρωτάθλημα Διαχείρισης Έργων στην Φλωρεντία στις 8 Ιουνίου!

Αυτή ήταν η πρώτη φορά που η Ελλάδα συμμετείχε σε αυτό το αξιόλογο γεγονός και είμαστε περήφανοι που ανοίξαμε τον δρόμο για μελλοντικούς συμμετέχοντες. Η εμπειρία ήταν πραγματικά αξέχαστη, γεμάτη μαθησιακές ευκαιρίες και την ευκαιρία να γνωρίσουμε εμπνευσμένους ανθρώπους από όλο τον κόσμο.

Θερμές ευχαριστίες στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς, τον καθηγητή Δρ. Δημήτρη Εμίρη και το Young Crew Greece και την Αντωνία Φατσέα για την υποστήριξή τους και την αποστολή μας.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους μεταπτυχιακούς φοιτητές του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Διαχείρισης Έργων του ΠΑΠΕΙ που αποτέλεσαν την ομάδα μας και έλαβαν μέρος στο διαγωνισμό:

  • Αθανασοπούλου Γεωργία

  • Τάσσου Κωνσταντίνα

  • Νακόπουλος Παναγιώτης

  • Σωκράτης Στυλιανός

 

Χάρη στο ταλέντο, την αφοσίωση και την ομαδικότητά τους, η Ελλάδα άφησε το στίγμα της στο Διεθνές Πρωτάθλημα Διαχείρισης Έργων και τα καλύτερα ακόμα έρχονται.

Συγχαρητήρια σε όλους!

Σχεδιάστε το Σπίτι των Ονείρων σας!

Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρίας μας με την πολυετή εμπειρία, την άρτια τεχνογνωσία και το πάθος για δημιουργία, είναι εδώ για να καλύψει κάθε σας ανάγκη!

i